RSS Feed
Latest Updates
Apr
12
Oppdag nye og eksisterende muligheter i Zirius
Posted by Trond Andersen on 12 04 2018 1:07
Vi forstår at det ikke alltid er så lett å få satt av tid til å sette seg inn i nye løsninger. Derfor har vi satt opp en serie med korte webinarer i april og mai med varighet på ca 30 minutter, hvor vi presenterer nye og eksisterende rutiner og løsninger. 

Klikk deg inn for mer informasjon og se hva som passer deg -meld deg gjerne på flere:

25. april kl 10:00: Kraftpakke til regnskapskontoret

26. april kl 10:00: OnlineBank -Inn- og utbetalinger fra nettbank direkte i Zirius

3. mai kl 10:00: Fakturaformatene EHF og OnlinePrint
Read more »Apr
6
Alle kassaapparat må oppgraderes innen utgangen av 2018
Posted by Trond Andersen on 06 04 2018 3:44
Bedrifter som håndterer kontanthandel må innen utgangen av 2018 sørge for å få på plass et kassasystem som tilfredsstiller kravene i den nye Kassasystemloven. 

Første trinn i de nye kravene og forskriftene i Kassasystemloven tredde i kraft 1. januar 2017, og omfattet i første omgang leverandører. Det innebar at alle nye kassesystemer levert etter denne datoen skal tilfredsstille regelverket.  

For å legge til rette for naturlig utskiftning av eksisterende kassasystemer ble bokføringspliktige foretak gitt ytterligere to år fra 1. januar 2017.

Det andre trinnet trer dermed i kraft fra 1. januar 2019, og omfatter da også eksisterende kassasystemer hos bokføringspliktige foretak. Det vil si at alle bedrifter som har kontanthandel innen utgangen av 2018 må sørge for å ha på plass kassasystemer som samsvarer med med de nye kravene i Kassasystemloven
 
Visste du at Zirius har eget kassesystem? 
Zirius Kasse er et komplett brukervennlig kassasystem som tilfredsstiller alle nye krav og forskrifter i Kassasystemloven. Kombinert med Zirius ERP gir det deg et særdeles effektivt verktøy for hele prosessen fra salg til regnskap. I tillegg gir Zirius Kasse utvidet funksjonalitet innen faktura, prosjekt, servicehåndtering og regnskap -hvor alt selvfølgelig er sømløst knyttet sammen! 
 
La oss vise deg mer
Din forhandler eller vi bistår gjerne -så ikke vent med å ta kontakt for mer informasjon, hjelp eller veiledning. 

Read more »Mar
6
Ny forenklet faktureringsrutine av klienter for regnskapsbyråer
Posted by Trond Andersen on 06 03 2018 9:48
Vi har utviklet en ny løsning for regnskapskontorer som tilrettelegger for effektiv viderefakturering av månedlige abonnement og transaksjonskostnader fra Zirius. Rutinen forenkler hele faktureringsprosessen og gir store tidsbesparelser ifm viderefakturering av klienter. Ta gjerne kontakt med din forhandler for mer informasjon, eller hjelp til å ta i bruk rutinen. 
Read more »Feb
22
Sett av litt tid -og lær mer om smarte funksjoner i Zirius
Posted by Trond Andersen on 22 02 2018 9:40
Vi forstår at det ikke alltid er så lett å få satt av tid til å sette seg inn i nye løsninger. Derfor har vi satt opp en serie med korte webpresentasjoner nå i februar og mars, hvor vi presenterer nye og eksisterende tids- og kostnasbesparende muligheter i Zirius -både for bedrifter og regnskapskontorer.

Webinarpresentasjoner i februar og mars 
(Klikk på ønsket for mer informasjon, samt påmelding -meld deg gjerne på flere):
Read more »Feb
5
Klasseromskurs i Zirius ERP
Posted by Trond Andersen on 05 02 2018 11:19

Utnytter du Zirius best mulig i din arbeidshverdag? Zirius ERP er et funksjonsrikt system, og du kan spare mye tid ved å bruke rutinene slik det passer din flyt best. På klasseromskurs med Zirius Kompetanse får du en gjennomgang av systemets mange muligheter, og gode tips til hvordan du kan få maksimalt ut av ditt økonomisystem. 

Vi kjører kampanje på alle klasseromskurs som bestiles i februar -så sett av en dag i mars og gå våren i møte med mer kompetanse og effektiviserte rutiner!

Heldagskurs i Regnskap, reskontro og Dokumentflyt

Dette kurset er for deg som jobber med bilagsflyt og -registrering i Zirius. Her går vi gjennom hele flyten fra oppsett av systemet, bilagsbehandling fra import til kontering, samt reskontroføring og rapportering.

Heldagskurs kr 4 900,- Nå: kr 3 900,-

https://ziriuskompetanse.no/course/index.php?categoryid=8

 

Hel- og halvdagskurs om prosjektstyring i Zirius

Zirius Økonomi med fokus på prosjekt – for deg som selv jobber med, eller har kunder som jobber i Zirius Prosjekt. Dette kurset behandler både oppsett av systemet og alt som vedrører prosjektstyring i Zirius, fra tilbud til utfakturering av prosjektet med rapportering, samt bilags- og reskontrobehandling.

 

Zirius Prosjekt for prosjektledere – for deg som er prosjektleder og bruker Zirius Prosjekt. Her har vi et tilpasset halvdagskurs som viser prosjektlederen alt han/hun trenger å vite for å ha kontroll på sine prosjekter:  

Heldagskurs kr 4 900,- Nå: kr 3 900,-

Halvdagskurs kr 3 000,- Nå kr 2 500,-

https://ziriuskompetanse.no/course/index.php?categoryid=9


Read more »