Nyhets kategorier
RSS Feed
Nyheter
Feb
20
Sett av litt tid -og lær mer om smarte funksjoner i Zirius
Posted by Trond Andersen on 20 02 2018 2:42
Vi forstår at det ikke alltid er så lett å få satt av tid til å sette seg inn i nye løsninger. Derfor har vi satt opp en serie med korte webpresentasjoner nå i februar og mars, hvor vi presenterer nye og eksisterende tids- og kostnasbesparende muligheter i Zirius -både for bedrifter og regnskapskontorer.

 Webinarpresentasjoner i februar og mars (Klikk på ønsket for mer informasjon, samt påmelding -meld deg gjerne på flere):
Read more »Feb
5
Klasseromskurs i Zirius ERP
Posted by Trond Andersen on 05 02 2018 11:19

Utnytter du Zirius best mulig i din arbeidshverdag? Zirius ERP er et funksjonsrikt system, og du kan spare mye tid ved å bruke rutinene slik det passer din flyt best. På klasseromskurs med Zirius Kompetanse får du en gjennomgang av systemets mange muligheter, og gode tips til hvordan du kan få maksimalt ut av ditt økonomisystem. 

Vi kjører kampanje på alle klasseromskurs som bestiles i februar -så sett av en dag i mars og gå våren i møte med mer kompetanse og effektiviserte rutiner!

Heldagskurs i Regnskap, reskontro og Dokumentflyt

Dette kurset er for deg som jobber med bilagsflyt og -registrering i Zirius. Her går vi gjennom hele flyten fra oppsett av systemet, bilagsbehandling fra import til kontering, samt reskontroføring og rapportering.

Heldagskurs kr 4 900,- Nå: kr 3 900,-

https://ziriuskompetanse.no/course/index.php?categoryid=8

 

Hel- og halvdagskurs om prosjektstyring i Zirius

Zirius Økonomi med fokus på prosjekt – for deg som selv jobber med, eller har kunder som jobber i Zirius Prosjekt. Dette kurset behandler både oppsett av systemet og alt som vedrører prosjektstyring i Zirius, fra tilbud til utfakturering av prosjektet med rapportering, samt bilags- og reskontrobehandling.

 

Zirius Prosjekt for prosjektledere – for deg som er prosjektleder og bruker Zirius Prosjekt. Her har vi et tilpasset halvdagskurs som viser prosjektlederen alt han/hun trenger å vite for å ha kontroll på sine prosjekter:  

Heldagskurs kr 4 900,- Nå: kr 3 900,-

Halvdagskurs kr 3 000,- Nå kr 2 500,-

https://ziriuskompetanse.no/course/index.php?categoryid=9


Read more »Jan
15
Arctic Entrepreneur 2018 - 23-25 januar 2018, The Qube, Gardermoen
Posted by Trond Andersen on 15 01 2018 2:37
Arctic Entrepreneur messen er årets store møteplass for anleggsbransjen i Norge, med utstilling, kurs, seminarer og middager med underholdning. Hovedmålgruppen for Arctic Entrepreneur er ledere og ansatte i Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) medlesmsbedrifter og andre bransjerelaterte bedrifter. I tillegg fokuseres det på deltakelse av byggherrer, konsulenter, leverandører og offentlige etater med tilknytning til bransjen. Arrangementet er selvfølgelig også åpent for andre som er interessert i anleggsbransjen.

Zirius har deltatt på Arctic Entrepreneur gjennom mange år, og har i tillegg lange og gode tradisjoner i denne bransjen med mange gode kundeforhold. Hvor fokuset hele veien, gjennom innspill og tilbakemeldinger har latt oss utvikle et særdeles effektivt og kostnadsbesparende komplett økonomiverktøy for maskinentreprenører. Og vi kan i dag med stolthet si at vi fremstår som preferert systemleverandør i denne bransjen. Så ta turen innom stand nr 90, eller kontakt oss direkte for mer informasjon om bransjens beste løsning.

Arrangementet foregår på The Qube, Clarion 
Hotel & Congress Oslo Airport 23.- 25. januar 2018. 

Klikk her for påmelding

Read more »Nov
3
Korte effektive webinarpresentasjoner av muligheter
Posted by Trond Andersen on 03 11 2017 9:42
Sett av litt tid og lær mer om tids- og kostnadsbesparende muligheter

Vi forstår at det ikke alltid er så lett å få satt av tid til å sette seg inn i nye løsninger. Derfor har vi satt opp en serie med korte webinarer nå i høst på ca 15-30 minutter hvor vi presenterer nye og eksisterende rutiner og løsninger i Zirius.

Høstens webinarpresentasjoner (Klikk på ønsket for å gå til påmelding -meld deg på flere):

Read more »Oct
4
Bli med oss på årets viktigste Zirius arrangement!
Posted by Trond Andersen on 04 10 2017 1:30
La teknologien gi deg konkurransefortrinn - Zirius Kompetansedager 23. og 24. oktober, Gardermoen

Zirius Kompetansedager er årets viktigste arrangement for brukere av Zirius, uansett bransjetilhørighet. Samlingen gir deg en unik mulighet til å se og lære hvordan du kan effektivisere hverdagen din smarte rutiner for din bransje. Du får selvfølgelig også presentert nyheter, samt spennende og aktuelle temaer fra gjesteforelesere.innen bank, digitalisering og teknologi.

Høydepunkter:
 • Sigurd Granmark fra Allin kommer for å snakke om endringer, digitalisering, robotisering og kunstig intelligens. Ligger utfordringen i teknologien eller menneskene og vil vi gå inn en tid der disse kjemper om hver sin plass i organisasjonen?
 • Terje Tømmerek fra Nordea kommer for å snakke om digitalisering i banknæringen og hvordan dette gir deg en ny og enklere hverdag.
 • Se hvordan Zirius møter den nye digitale hverdagen og hvordan dette påvirker deg som bruker av systemet.
PS: Kompetansedagene er selvfølgelig poenggivende for autoriserte regnskapsførere

Klikk her for mer info og påmelding
Read more »Aug
21
Vi søker dyktige Senior ERP-konsulenter
Posted by Trond Andersen on 21 08 2017 12:05

Senior ERP-Konsulenter

Vi søker dyktige og erfarene konsulenter, med god forretningsforståelse og interesse innen administrative styringssystemer som kan jobbe utadrettet mot våre kunder.

Arbeidsoppgaver

Som en del av Zirius blir du en bidragsyter i kunderelasjoner og salgsprosesser med særlig fokus på:

 • Kunder
 • Rådgivning og demonstrasjon
 • Utarbeidelse av løsningsdesign
 • Implementering av løsninger
 • Opplæring av brukere
 • Kundeoppfølging

I tillegg holde deg orientert om trender og utvikling innen ERP-løsninger.

Kvalifikasjoner

Aktuelle kandidater må være i besittelse av:

 • Flere års erfaring som ERP-konsulent
 • Forretnings- og prosesskompetanse innen ERP-løsninger
 • Grunnleggende regnskapskompetanse
 • God IT-innsikt og forståelse
 • Flytende norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Har du i tillegg en utdannelse på høyskolenivå vil det være en fordel, men ikke et krav, da lang erfaring kan oppveie for formell kompetanse.

Personlige egenskaper 

 • Selvgående og målrettet
 • Strukturert og løsningsorientert med evne til å skape god fremdrift
 • Serviceinnstilt med gode samarbeidsegenskaper
 • Ansvarsbevisst og pliktoppfyllende
 • Motivere deg selv og andre
 • Kommuniserer lettfattelig, både muntlig og skriftlig


Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser i et fremtidsrettet selskap som hele tiden søker å bli bedre. Her får du stor frihet med mulighet til å tilrettelegge din stilling, samt være med å påvirke selskapets videre utvikling. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo med kort vei til offentlig kommunikasjon.

For spørsmål om stillingen vennligst kontakt:
Eirik Tjemsland
Tlf: 92445414
E-post: eirik@zirius.no

eller

Trond Andersen
Tlf: 90037509
E-post: trond@zirius.no


Read more »