What can we help you with?
 Nyhets kategorier
Sorry, you do not have permission to carry out this action.
Latest Updates
Oppdag nye og eksisterende muligheter i Zirius
Posted by Trond Andersen on 12 04 2018 1:07
Vi forstår at det ikke alltid er så lett å få satt av tid til å sette seg inn i nye løsninger. Derfor har vi satt opp en serie med korte webinarer i april og mai med varighet på ca 30 minutter, hvor vi presenterer nye og eksisterende rutiner og løsninger. 

Klikk deg inn for mer informasjon og se hva som passer deg -meld deg gjerne på flere:

25. april kl 10:00: Kraftpakke til
Read more »

Alle kassaapparat må oppgraderes innen utgangen av 2018
Posted by Trond Andersen on 06 04 2018 3:44
Bedrifter som håndterer kontanthandel må innen utgangen av 2018 sørge for å få på plass et kassasystem som tilfredsstiller kravene i den nye Kassasystemloven. 

Første trinn i de nye kravene og forskriftene i Kassasystemloven tredde i kraft 1. januar 2017, og omfattet i første omgang leverandører. Det innebar at alle nye kassesystemer levert etter denne datoen skal tilfredsstille regelverket.  

For å legge til
Read more »

Ny forenklet faktureringsrutine av klienter for regnskapsbyråer
Posted by Trond Andersen on 06 03 2018 9:48
Vi har utviklet en ny løsning for regnskapskontorer som tilrettelegger for effektiv viderefakturering av månedlige abonnement og transaksjonskostnader fra Zirius. Rutinen forenkler hele faktureringsprosessen og gir store tidsbesparelser ifm viderefakturering av klienter. Ta gjerne kontakt med din forhandler for mer informasjon, eller hjelp til å ta i bruk rutinen. 
Read more »

Sett av litt tid -og lær mer om smarte funksjoner i Zirius
Posted by Trond Andersen on 22 02 2018 9:40
Vi forstår at det ikke alltid er så lett å få satt av tid til å sette seg inn i nye løsninger. Derfor har vi satt opp en serie med korte webpresentasjoner nå i februar og mars, hvor vi presenterer nye og eksisterende tids- og kostnasbesparende muligheter i Zirius -både for bedrifter og regnskapskontorer.

Webinarpresentasjoner i februar og mars 
(Klikk på ønsket for mer informasjon, samt påmelding -meld deg gjerne på
Read more »

Klasseromskurs i Zirius ERP
Posted by Trond Andersen on 05 02 2018 11:19

Utnytter du Zirius best mulig i din arbeidshverdag? Zirius ERP er et funksjonsrikt system, og du kan spare mye tid ved å bruke rutinene slik det passer din flyt best. På klasseromskurs med Zirius Kompetanse får du en gjennomgang av systemets mange muligheter, og gode tips til hvordan du kan få maksimalt ut av ditt økonomisystem. 

Vi kjører kampanje på alle klasseromskurs som bestiles i februar -så sett av en dag i mars og
Read more »